Ter Leede laat ook Quick Boys met lege handen achter

Foto: Hans van Duijn

Ter Leede slaagde er afgelopen zaterdag in om de volle buit mee te nemen van Nieuw Zuid. Een benutte strafschop van Ronnie Verplancke was voldoende om Quick Boys op de knieƫn te krijgen.

Koploper

Door deze 1-0 overwinning blijft Ter Leede samen met FC Rijnvogels en Noordwijk koploper in de hoofdklasse B. En dat is een onverwachte weelde voor de ploeg van Henk Wisman, die in het hol van de leeuw voor de pauze goed op de been bleef. Met dank aan goalie Bogdan Constantin, die met enkele knappe reddingen zijn ploeg in de race hield.

Strafschop

Naarmate de wedstrijd vorderde rook Ter Leede haar kansen, waarbij de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Ter Leede in de tweede helft door arbiter Selier een fel betwiste strafschop kreeg toegekend. Dat nam niet weg dat Ronnie Verplancke zijn zenuwen in bedwang wist te houden en de ploeg waar hij vorig seizoen nog voor uitkwam op een 0-1 achterstand te zetten.

Verdediging

In het resterende halfuur hield Ter Leede knap stand. Quick Boys bleek niet meer bij machte om een gaatje te vinden in de roodgele afweer, waardoor de drie punten meegingen naar de Roodemolen. Aanstaande zaterdag komt promovendus Deltasport uit Vlaardingen in Sassenheim op bezoek, aftrap 14.30 uur.

Bekijk de fotoserie van Hans van Duijn via deze link.

Cookieinstellingen