Ter Leede medekoploper na winst op XerxesDZB

Foto: Pixabay

Na de nipte 1-0 overwinning op XerxesDZB van afgelopen zaterdag mag Ter Leede zich na twee competitieronden koploper noemen in de hoofdklasse B. Op sportpark Roodemolen kroonde Tomas Arroyo zich tot matchwinnaar.

Dat alles gebeurde in een wedstrijd waarin de eerste minuut na afloop nog altijd het onderwerp van gesprek was. Binnen zestig tellen diende arbiter Van Essen zich wegens een blessure te laten vervangen. Nadat het duel om deze reden enige tijd was gestaakt opende Tomas Arroyo bij de eerste de beste Ter Leede–aanval de score (1-0).

Omdat Ter Leede hierna vergat de score verder op te voeren bleven de bezoekers in de wedstrijd. Na de doelwisseling viel er voor beide goals niet zo veel meer te beleven en omdat ook doelpunten achterwege bleven, mocht de thuisploeg drie punten bijschrijven.

Ter Leede gaat a.s. zaterdag op bezoek bij Quick Boys dat net als de roodgelen na twee duels nog zonder puntverlies is. Dit immer beladen duel waarbij de inzet dit keer de koppositie is begint op sportpark Nieuw Zuid om 15.00 uur.

Cookieinstellingen