VV Foreholte viert 90-jarig bestaan met grootse feestweek

Foto: Foreholte

Voetbalvereniging Foreholte uit Voorhout viert binnenkort met een uitgebreid programma haar 90-jarig jubileum.

Vanaf zaterdag 20 augustus zijn er voor jong en oud een week lang activiteiten op en rondom sportpark de Elsgeest. Zo zijn er onder andere jubileumwedstrijden tegen Lucky Ajax met ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart (donderdag 25 augustus 19:00) en het nieuw opgerichte Ajax Vrouwen Amateurs met oud-international Daphne Koster (zondag 21 augustus 14:00).

De feestweek wordt op zaterdag 27 augustus afgesloten met een slotfeest op het eigen parkeerterrein. Tijdens Het Grootste Foreholte Feestje In 90-jaar Bestaan treden er op een groot podium diverse lokale artiesten, dj’s en bands op. Daarnaast zijn er luchtkussens en mini-activiteiten voor de jeugd. Het feest duurt van 12 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

De Voorhoutse voetbalvereniging werd opgericht op donderdag 25 augustus 1932. Inmiddels is Foreholte uitgegroeid tot een van de grootste amateurverenigingen van de Duin- en Bollenstreek. Onder andere Edwin van der Sar, Rob van Dijk en Django Warmerdam begonnen hun carrière bij de rood-witte vereniging.

Bekijk het volledige programma hier: https://foreholte90jaar.nl/programma/

Cookieinstellingen