Meld je nu aan voor Sassenheim City Swim

Foto: Hedda van Ooijen

Op zondag 28 augustus gaat voor de vijfde maal de Sassenheim City Swim van start, een geweldig evenement voor iedereen die van zwemmen houdt.

Je kunt deelnemen aan twee zwemtochten in Sassemse vaarten en sloten: de 700 meter (start 11 uur) en de 3.000 meter (start 12 uur). Iedereen tussen de 8 en 88 jaar wordt uitgenodigd zich in te schrijven (kosten € 5,50). Per afstand mogen maximaal 100 zwemmers inschrijven dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot en met vrijdag 21 augustus.

Sassenheim City Swim

We zwemmen een tocht van ongeveer 700 meter (maximaal een half uur zwemmen) van het Oude zwembad over de Sassenheimer Vaart naar Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier. Leuk voor recreatieve zwemmers die Sassenheim eens van een andere kant willen bekijken. En zeker ook leuk om te zwemmen met je (klein)zoon of (klein)dochter!

De zwemtocht van 3.000 meter is voor de meer geoefende zwemmers (vanaf 12 jaar). Zij zwemmen via de Sassenheimer Vaart naar het Hellegat en dan via de Ringsloot en Oude Zwembad terug naar het Voorhavenkwartier. Deze tocht moet in 5 kwartier volbracht worden.

Geen zin om te zwemmen? Kom dan vooral de zwemmers aanmoedigen langs het traject. Het evenement wordt georganiseerd door Zwemvereniging Sassenheim. Zij zorgen voor veiligheid op het water en op de kant. Meer weten over de Sassenheim City Swim of inschrijven? Ga dan naar www.facebook.com/sassenheimcityswim of www.zvsassenheim.nl

Cookieinstellingen