Recordopbrengst TOP-veiling!

Foto: PR TOP

De vijfde veiling van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet heeft een absoluut recordbedrag van maar liefst ruim €35000,- opgebracht.

De kantine van Sporthal De Korf in Sassenheim was al goed gevuld toen Hans van Breukelen een inspirerend verhaal hield over de successen, maar zeker ook de teleurstellingen in zijn leven. Hij heeft hier recent een boek over geschreven: “Comeback”; en staat hier al een half jaar hoog mee in de lijst van best verkochte non-fictie boeken.

De veiling begon spectaculair met een door Van Breukelen ingebracht item welke bijna €1000,- opbracht: een gesigneerde voetbal door de Oranje Leeuwinnen met een prachtig fotoboek over hun “road naar het EK”. Daarna joeg veilingmeester Jaap Meiland de 200 prachtige items er met grote snelheid doorheen, waarbij zowel de sponsoren als de particulieren volop aan hun trekken kwamen.

Zeker de door de selectie van TOP/SolarCompleet ingebrachte items deden het bijzonder goed, zoals de gesigneerde korfballen en t-shirts van de internationals van TOP, die in het Nederlands korfbalteam spelen. De prachtige opbrengst van de veiling komt ten goede aan de breedtesport binnen de vereniging.

 

Reacties