Ontdek een wereld vol mogelijkheden bij de Vrijwilligersproeverij!

Foto: PR

Welzijn Teylingen nodigt je uit om vrijdagmiddag 16 juni naar de speciale Vrijwilligersproeverij Welzijn en Zorg te komen in de bibliotheek van Sassenheim. Deze middag laat zien hoe divers vrijwilligerswerk in de welzijns- of zorgsector kan zijn. Ontmoet meer dan 15 verschillende organisaties die staan te popelen om nieuwe vrijwilligers te ontvangen. Stel alle vragen die je hebt en krijg een kijkje achter de schermen bij enkele van deze organisaties. De proeverij is van 13.30 tot 16.30 uur op de Kerklaan 42 in Sassenheim.

De Vrijwilligersproeverij is niet alleen een markt voor vrijwilligerswerk. Je hebt ook de kans om locaties van sommige organisaties te bezoeken, waar je met open armen ontvangen wordt. Een rondleiding geeft je een voorproefje van de sfeer en de ervaring van het vrijwilligerswerk ter plekke.

Vrijwilligerswerk in welzijn of zorg

Vrijwilligerswerk in welzijn of zorg is geschikt voor iedere levensfase. Het kan je hart raken en het is nuttig om te doen. Maar het is ook een verrijking voor jezelf. Je ontmoet nieuwe mensen, leert nieuwe dingen en ontdekt misschien wel verborgen talenten. Het kan ook een waardevolle kennismaking zijn als je overweegt een carrière in welzijn of zorg te starten. Je kunt altijd in overleg met de vrijwilligerscoördinator bepalen wat het beste bij jou past en hoeveel tijd je beschikbaar hebt.

De Vrijwilligersproeverij is een uitgelezen kans om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Er is een breed scala aan taken beschikbaar, van het samen onderhouden van tuinen, helpen met administratie thuis, bezoeken van mensen, deelnemen aan de redactie van een huisblad, tot het opzetten van activiteiten voor mensen met een beperking. Wil je alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Kijk dan eens op de Vrijwilligersvacaturebank op www.vrijwilligteylingen.nl.

Dus, kom op 16 juni naar de Vrijwilligersproeverij en ontdek hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk kan zijn. We zien je graag daar!

Maak kennis met een breed scala aan organisaties bij de Vrijwilligersproeverij: Stichting Lumen, Zonnebloem (afdelingen Sassenheim, Voorhout en Warmond), VTV activiteiten voor mensen met een beperking, stichting Steunouder, Hospice Duin- en Bollenstreek, Fietsmaatjes Teylingen, Langeveldshof, GGZ Rivierduinen, Gemiva en natuurlijk Welzijn Teylingen. Bovendien openen Marente Bernardus, Langeveldshof en Activite in Sassenheim en Voorhout hun deuren voor bezoekers. Ons Vrijwilligerssteunpunt staat eveneens klaar om samen met jou de perfecte vrijwilligersplek te vinden.

Meer informatie? Kijk op www.welzijnteylingen.nl of neem contact met ons op via telefoon: 0252 23 18 05 of e-mail: [email protected]

 

Cookieinstellingen