Nieuwe wandelgroep in Teylingen van Gezond Natuur Wandelen

Foto: PR

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam en geest. Zeker in deze Coronatijd. Daarom bieden lokale partijen, in samenwerking met de Stichting Gezond Natuur Wandelen, elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in natuur en gemeentelijk groen.

De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig. Na afloop is er gelegenheid om – op afstand – samen koffie of thee te drinken. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die meer willen bewegen en het leuk vinden dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. Natuurlijk worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Vrijwillige wandelbegeleiders en wandelaars gezocht

Voor de nieuw op te starten wandelgroep in Hillegom, Lisse en/of Teylingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een wandelgroep willen begeleiden. Dag en tijdstip van de wandeling worden samen met de wandelbegeleiders bepaald. Naar verwachting starten de wandelingen in het voorjaar. Iedere vrijwilliger krijgt een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden. Belangstelling? Neem contact op met Isabelle Salman: [email protected]

Gezond Natuur Wandelen Hillegom

In Hillegom start iedere woensdag om 11.00 uur al een Gezond Natuur Wandelgroep bij Sportcentrum De Vosse. Deze wandeling duurt ongeveer een half uur en is rollator en scootmobiel vriendelijk. Meer informatie over deze bestaande wandelgroep is te vinden op de website www.gezondnatuurwandelen.nl. Naast deze wandelgroep kijken we of er nog een wandelgroep in Hillegom kan starten in het voorjaar.

Reacties