Voorhoutse Joep schrijft boek ‘Win de Oorlog tegen jouw Gewicht’

Foto: Joep Derksen

Het boek ‘Win de Oorlog tegen jouw Gewicht’ van Joep Derksen is onlangs verschenen. Het staat vol met informatie over hoe je van jouw overtollige kilo’s af kunt komen.

De auteur Joep Derksen heeft vanuit zijn eigen ervaringen een nieuwe dieetmethode ontwikkeld, met een ander eet- en leefpatroon, gebruik makend van wetenschappelijke kennis. Dat leidde bij hem tot een gewichtsafname van ruim 40 kilo.

Deze succesvolle methode wil hij nu graag delen met de rest van de wereld. Hoe hij van deze 40 kilo af is gekomen? Door een WOGer te worden, wat dat precies is, wordt duidelijk na het lezen van ‘Win de Oorlog tegen jouw Gewicht’. Lees onder meer over de Ingeving, de Hongerklop en de Andere Etenswijze.

“Met de tips en adviezen in dit boek kun jij de strijd aan tegen jouw gewicht. En laat één ding duidelijk zijn; het is een oorlog die jij moet voeren en kunt winnen! Nee, ik heb het niet over het winnen van de strijd tegen de verleidingen van eten en drinken die overal om ons heen zijn. Dat is nog het meest gemakkelijke. Ik neem jou mee op een weg, waarbij je lichaam en geest moet verleiden en om de tuin leiden.” (Quote uit Win de Oorlog tegen jouw Gewicht)

Het boek is zowel in papier (12,50 euro, inclusief verzendkosten) als digitaal (7,50 euro) verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op https://ikbeneenwogger.nl.

 

Reacties