Deelnemers Taalcafés bezoeken burgemeester en wethouder

17 okt , 15:59 Nieuws
image 12 66c475c3b4eee

Bezoek aan burgemeester en wethouder

De deelnemers van de Taalcafés in Sassenheim en Voorhout hebben op 27 september een bezoek gebracht aan burgemeester Carla Breuer en wethouder Elsbeth Koek. Het Taalcafé, een wekelijkse bijeenkomst in de bibliotheek voor degene die de Nederlandse taal willen leren, gaf de deelnemers de kans om meer te leren over burgerzaken binnen de gemeente.

Discussies over burgerzaken en Werkcafé

Tijdens het bezoek werden verschillende onderwerpen besproken, waaronder burgerzaken en het Werkcafé in Voorhout. Veel van de aanwezigen stelden vragen over het vinden van werk, een thema dat voor veel taalvragers van groot belang is. De burgemeester en wethouder gaven uitleg en tips en toonden hun waardering voor de inzet van de taaldeelnemers.

Waardering voor het leren van de Nederlandse taal

De inzet van de deelnemers om de Nederlandse taal te leren en actief deel te nemen aan de samenleving wordt enorm gewaardeerd. Het bezoek was een waardevolle activiteit om meer te leren over de gemeente Teylingen. Voor degenen die de Nederlandse taal beter willen leren spreken, bezoek www.bibliotheekbollenstreek.nl/taalhuis voor meer informatie of kom langs in de bibliotheek.