Burgemeester Carla Breuer viert mijlpaal met jongeren in Teylingen

04 okt , 12:46 Nieuws
image 14 66c475c3d4232

Burgemeester Carla Breuer benadrukt potentieel van jongeren

"Jongeren in de gemeente Teylingen kunnen meer dan mensen denken", stelt burgemeester Carla Breuer. Sinds 29 september zit ze op de hoofdtroon in de gemeente Teylingen en draagt ze de bij het ambt toebehorende ambtsketen.

Videopremière en bijzondere ontmoetingen

Ter viering van deze mijlpaal nam de Teylingse burgemeester op een bloedhete middag in augustus de rol van filmster op zich en nam ze spetterende video's op, waarin acht Teylingse jongeren participeerden. De jongeren worden uitgenodigd om contact te maken op hun favoriete plekken, waarmee de band tussen jongeren en de burgemeester wordt versterkt.

Feestelijke bijeenkomst in Theater Het Trefpunt

In Theater Het Trefpunt in Warmond waren op woensdagmiddag 18 september de eerste vertoningen van de video's. De opnames vonden plaats op verschillende favoriete locaties voor jongeren in alle drie de kernen van Teylingen.

Toekomstige ontmoetingen en vervolg

De video's zijn vanaf 27 september te zien op sociale media, met jongeren die actief beelden delen om ontmoetingen met burgemeester Carla Breuer aan te moedigen. De gemeentepagina van de Teylinger zal de komende weken updates bevatten over het vervolg van dit bijzondere project.