Startersevenement Kick:Start Bollenstreek

Foto: pixabay

De Loft Lisse organiseert op donderdagavond 22 juni aanstaande alweer het derde startersevenement Kick:Start Bollenstreek. Deze avond is bedoeld voor oriënterende en net gestarte zzp’ers en ondernemers in de Bollenstreek. Deelname is gratis.

Het initiatief

Er is veel talent aanwezig in de Bollenstreek; goede ondernemers met slimme plannen. Toch doet de regio het economisch gezien minder dan gemiddeld.

Kees Noort en Bart Sosef, initiatiefnemers van het event: “Wij vonden het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Daarom zijn we begonnen met het organiseren van het Kick:Start evenement, om ondernemers op weg te helpen bij het starten van hun eigen onderneming.”

Het programma

Bezoekers van het evenement kunnen twee workshops bijwonen. Astrid Ponsioen van de Kamer van Koophandel (KvK) vertelt waar ondernemers aan moeten denken bij het starten of overnemen van een onderneming en kan de vele vragen van deelnemers beantwoorden.

Presentatiecoach Fleur Schiffelers geeft de workshop ‘Presenteren in 3 stappen’. In deze workshop gaat ze samen met de deelnemers kijken welke keuzes ten grondslag liggen aan iedere (goeie) presentatie. Ook is zij beschikbaar voor vragen van deelnemers over presenteren en spreken in het openbaar.

Netwerken

Tijdens het event is er natuurlijk ook ruimte om te netwerken met andere ondernemers. Het kan reuze interessant zijn met hen van gedachten wisselen en zo het netwerk uit te breiden. We sluiten de avond dan ook af met een netwerkborrel.

Locatie

Kick:Start vindt plaats op De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) te Lisse, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Deelnemen aan het startersevenement is gratis; wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website is ook het programma van de avond te vinden.

Reacties