Brutale inbraak bij Auto Bakker

Foto: Facebook AutoBakker Sassenheim

Vrijdagnacht heeft een ongewenste nachtelijke bezoeker zich op brutale wijze de toegang verschaft tot het pand van Auto Bakker aan de Industriekade in Sassenheim. Die nacht is er tussen 01.15 en 02.55 uur ingebroken bij dit bedrijf.

Het pand is goed beveiligd en het heeft dan ook de nodige moeite gekost om binnen te komen. Op de camerabeelden is te zien dat er rond 01.15 uur een mislukte poging is gedaan, door vermoedelijk een man, om met houten latten de schuifdeur open te krijgen. Rond 1.20 uur die vrijdagnacht is op de beelden nog te zien dat er twee auto’s voorbij rijden in de richting van de Kagerdreef.

Het blijft echter niet bij deze eerste poging om binnen te komen. Uiteindelijk is er met veel moeite een ruit kapot geslagen om bij de garage binnen te kunnen dringen. De buit was de moeite lang niet waard, want de kassa wordt dagelijks geleegd. Ondanks dat de dader of daders met lege handen zijn vertrokken, gaat dit niet in de koude kleren zitten en blijft de garage met veel schade en een berooid gevoel achter.

Daarom een oproep aan de lezers of iemand iets verdachts heeft gezien of gehoord deze vrijdagnacht in de omgeving van de Industriekade in Sassenheim of misschien andere bruikbare tips heeft over deze inbraak. Neem in dat geval contact op met de politie op het nummer 09008844.

Cookieinstellingen