Gratis compost voor alle inwoners

Foto: Lisa de Blok

Op zaterdag 25 maart kunnen huishoudens van de gemeente Teylingen gratis vier zakken compost ophalen bij de voormalige milieustraat in Warmond aan de Van den Woudestraat 1a.

Wethouder Kees van Velzen deelt om 9.00 uur de eerste zakken uit. Met deze actie bedankt de gemeenteĀ u voor uw inspanning om groente-, fruit- en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. U krijgt het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost.

Gratis vier compostzakken, op is op!

Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u per huishouden gratis vier zakken compost met een inhoud van 20 liter per zak ophalen. Het aantal zakken is beperkt, waarbij geldt: op is op.

Goed voor de tuin

Compost is een natuurlijke bodemverbeteraar. Het stimuleert de groei van gewassen op een milieuvriendelijke wijze, het reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. Compost is, gemengd met tuinaarde, geschikt voor alle tuinplanten.

Begin van iets moois Festival

Wilt u weten wat er met uw gft gebeurt? Kom dan zaterdag 25 maart naar het Begin van iets moois festival in Rijsenhout. Van 9.00 tot 15.00 uur zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Het festival vindt plaats bij Meerlanden, Aarbergerweg 41 in Rijsenhout. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.beginvanietsmoois.nl/festival

Reacties

Cookieinstellingen