Drie man aangehouden na inbraak

Foto: pixabay

De politie heeft woensdagavond 15 maart om 22.15 uur drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een pand aan de Koetsiersweg.

De politie kreeg om 21.40 uur de melding dat er drie mannen met een zaklamp in het pand liepen. Agenten die naar de locatie reden zagen een auto passeren en hebben de inzittenden staande gehouden op een parkeerplaats aan de Stationslaan.

De drie inzittenden voldeden aan de signalementen en werden aangehouden toen in de kofferbak van de auto afgeknipte kabels werden aangetroffen. Het gaat om twee mannen van 25 en 29 jaar uit De Kwakel en een man van 24 jaar uit Aalsmeer.

1-1-2, daar pak je daders mee

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’

Cookieinstellingen