Wegafsluiting Wasbeekerlaan tijdens nachturen

Foto: pixabay

De gemeente Teylingen is momenteel bezig met werkzaamheden aan de Wasbeekerlaan. Dit is één van de straten die wordt heringericht om de (brom)fietsverbindingen en de verkeersveiligheid van en naar station Sassenheim te verbeteren.

Om de Wasbeekerlaan te kunnen asfalteren is enige overlast voor de omgeving helaas niet te voorkomen. De keuze is daarom gemaakt om deze werkzaamheden in de nachtelijke uren uit te voeren.

Afsluiting

In verband met de asfalteringswerkzaamheden is de Wasbeekerlaan op drie nachten geheel afgesloten voor al het verkeer (uitgezonderd voetgangers) op de volgende dagen/tijden:

  • Maandag 21 november 20:00 uur tot dinsdag 22 november 5:00 uur;
  • Dinsdag 22 november 20:00 uur tot woensdag 23 november 5:00 uur;
  • Woensdag 23 november 20:00 uur tot donderdag 24 november 5:00 uur.

Aangezien de asfalteringswerkzaamheden uiterst weersgevoelig zijn, is het mogelijk dat werkzaamheden uitlopen. Om die reden zijn reserve nachten ingepland op donderdagnacht 24 november en vrijdagnacht 25 november. Wij hopen echter deze nachten niet te hoeven benutten.

Op bovengenoemde data is de Wasbeekerlaan overdag (tussen 5:00 en 20:00 uur) gewoon weer open voor al het verkeer.

Uitvoering

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 november wordt het bestaande asfalt gefreesd en worden rioolputten door middel van een sloophamer vrijgemaakt en opgehoogd. In deze nacht is de meeste licht- en geluidshinder te verwachten.

In de nacht van dinsdag 22 november op woensdag 23 november wordt de tussenlaag van het nieuwe asfalt aangebracht. In de vooravond wellicht nog wat geluid van een sloophamer, maar verder alleen licht- en geluidshinder van vrachtwagens en asfaltmachines. In de nacht van woensdag 23 november op donderdag 24 november wordt de deklaag van het asfalt en de wegmarkering aangebracht.

Overlast

Deze werkzaamheden bezorgen het verkeer, de bewoners en de bedrijven de nodige overlast. De gemeente probeert de uitvoeringsduur en de overlast tot een minimum te beperken en vragen begrip voor de situatie.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de toezichthouder Martin de Haan. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 23 20 55 36.

Cookieinstellingen