Sinterklaasfeest Voorhout dit jaar op zaterdag

Foto: pixabay

Voorgaande jaren organiseerde de TOV Voorhout de Sinterklaasintocht altijd op zondag. Dit jaar is dat anders! Vanuit winkeliers kwam de vraag wel eens voorbij of dit ook op zaterdag gevierd kan worden.

Dit jaar kan Sinterklaas niet met de boot aankomen in verband met de werkzaamheden rondom de Nagelbrug. Voor de TOV Voorhout was dit een aanleiding om eens opnieuw na te denken over het Sinterklaasevenement.

Sinterklaasfeest

Op zaterdag 12 november wordt er een groot Sinterklaasfeest georganiseerd in Voorhout. Van 14.00 tot 16.00 uur vindt er een puzzeltocht plaats in het winkelgebied van Voorhout. In elke deelnemende TOV-winkel/horeca staat een Piet. De kinderen kunnen op eigen gelegenheid (met ouders/verzorgers/opa’s en oma’s) deze winkels langs om een letter op te halen bij de Pieten.

Als de kinderen alle winkels langs zijn geweest en dus alle letters verzameld hebben, wordt er een slagzin gevormd. Met deze slagzin kunnen ze bij Sinterklaas op het Kerkplein een presentje ophalen.

Flyer voor de puzzeltocht

De flyer met puzzeltocht wordt de week voor 12 november op de basisscholen uitgedeeld en is te verkrijgen bij Van Kesteren Schilders, Schulte Doe Het Zelf en Primera. U kunt de flyer ook alvast zelf downloaden en uitprinten via de Facebookpagina van TOV Voorhout.

Sinterklaas zal van 15.00 tot 17.00 uur plaatsnemen op het Kerkplein. Natuurlijk mogen de kleintjes ook Sinterklaas bezoeken zonder de puzzeltocht gedaan te hebben.

Cookieinstellingen