In gesprek tijdens de wijkmarkt Sassenheim

Foto: gemeente Teylingen

Donderdag 10 november vindt er om 20.00 uur een wijkmarkt plaats in De Oude Tol in Sassenheim voor bewoners van Sassenheim Zuid-West, de wijk gelegen tussen de Julianalaan, Hoofdstraat en Leidsevaart.

Wijkmarkt

De bewoners uit deze wijken hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Deze markt biedt inwoners, collegeleden en raadsleden gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De thema’s op deze wijkmarkt zijn onder andere

  • verkeersaanpassingen voor betere doorstroming op de Rijksstraatweg,
  • bouwplannen bij de Postpromenade,
  • verplaatsing STV
  • aanleg van LED verlichting in de wijk.

Mening wijkbewoners

Wat speelt er in de buurt, wat hebben bewoners op het hart? Tijdens deze bijeenkomst kunnen wijkbewoners hun mening geven over hun woonomgeving, zoals het groen, speelvoorzieningen, wegen en hoe ze betrokken willen worden bij gemeentelijke plannen. Verder kunnen bewoners tijdens de wijkmarkt aangeven of ze zelf ideeën en initiatieven voor de wijk hebben die ze willen realiseren.

Programma

Burgemeester Carla Breuer houdt interviews over het onderhoud van de wijk, initiatieven uit de wijk, de rekenkamercommissie en over duurzaamheid. Ook worden bewoners aan de hand van filmpjes geïnformeerd over ontwikkelingen en plannen in de wijk, zoals de verschillende thema’s die aan bod komen.

Aansluitend kunnen de bewoners over verschillende onderwerpen in gesprek gaan met raads- en collegeleden. De wijkmarkt vindt plaats in De Oude Tol, Hoofdstraat 147, Sassenheim.

Cookieinstellingen