Verwendag voor Mantelzorgers

Foto: Maria Zwart

Zaterdag 12 november is De dag van de Mantelzorg; een gezellige dag waarop mantelzorgers de aandacht krijgen en heerlijk kunnen genieten van allerlei activiteiten.

Ook dit jaar wordt deze dag in Teylingen weer georganiseerd door Welzijn Teylingen in samenwerking met Marente. Aanmelden is nog mogelijk!

Mantelzorgers kunnen dit jaar hun stem laten horen. Het thema is namelijk ‘Mantelzorg doe je samen’. Men gaat met elkaar op een interactieve manier bedenken hoe we het mantelzorger gemakkelijker kunnen maken. Lopende voorbeelden en tips uit de praktijk kunnen aan de orde komen en nieuwe ideeën kunnen ontstaan.

Na deze korte introductie kan men tot 15.00 uur genieten van een aantrekkelijk programma vol met allerlei doe- en verwenactiviteiten zoals onder andere een creatieve workshop of een schoonheids- of pedicurebehandeling.

Mantelzorgers zijn van 10.00 tot 15.00 uur welkom in het Rijnlands Lyceum, van Alkemadelaan 2, 2171 DH Sassenheim. Aanmelden kan nog en is nodig om deel te kunnen nemen.

Is men nog niet als mantelzorger ingeschreven bij Welzijn Teylingen en wil men wel graag de Dag van de Mantelzorg bijwonen? Dan kan men een e-mail sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Uitnodiging Dag van de Mantelzorg’. Belangrijk is naam, adres en telefoonnummer in de mail te vermelden. Telefonisch aanmelden kan via 0252 23 18 05.

Cookieinstellingen