VCS dames winnen van VV Utrecht

Foto: Pixabay

Na twee nipte verliespartijen achter elkaar, wist VCS dames 1 afgelopen donderdag 13 oktober een overtuigende winst te behalen tegen VV Utrecht dames 4.

Deze thuiswedstrijd speelde het team helaas zonder hun vaste coach, maar desalniettemin gingen de speelsters voortvarend van start. De dames uit Utrecht leken weinig weerstand te bieden en lieten zich in de eerste set naar een 25-14 stand leiden.

Ook de tweede set zat de spirit er goed in en deed VCS wat er moest gebeuren. De vaste libero was deze wedstrijd helaas ook afwezig, maar de verdediging werd subliem overgenomen door Anne Pont als tweede libero. In het veld werd weer als een team gewerkt en ook de wisselspelers droegen hun steentje bij middels aanmoediging en tips vanaf de zijlijn. 25-18 was het resultaat.

In de derde set schakelde VV Utrecht op en maakte het VCS dames 1 wat lastiger. Dit konden de dames net niet tijdig genoeg omdraaien, waardoor Utrecht deze set pakte met 25-22. In de vierde set lukte het de dames uit Sassenheim wel weer heel goed om een ruime voorsprong te pakken en te behouden en met een setstand van 25-18 realiseerde VCS een overtuigende 3-1 winst.

Reacties

Cookieinstellingen