TGP Media Producties viert 10-jarig bestaan in nieuw kantoor

Foto: TGP Media Producties

Het Sassenheimse bedrijf TGP Media Producties bestaat 18 oktober aanstaande tien jaar. Een mooie gelegenheid voor de openstelling van het splinternieuwe kantoor in SassemBourg.

Vanaf het moment dat oprichter van TGP Media Producties, Piet Molenaar, zijn eerste filmcamera in de hand nam is filmen zijn favoriete bezigheid. Tien jaar na de oprichting van zijn eigen bedrijf is filmen veel meer geworden dan een uit de hand gelopen hobby. Nieuwsitems, documentaires, bedrijfsfilms, registraties van bruiloften, Piet Molenaar is van alle markten thuis.
piet

TGP Media Producties

De eerste productie van TGP Media Producties was de documentaire over het sloop- en nieuwbouwproject van de Oranjebuurt in Sassenheim. Samen met dochter Tessa Molenaar en zwager Gerard Stoffer filmden ze de sloop en bouw van a tot z, interviewden bewoners en betrokkenen. Dit leverde een film van een uur op, waar ze heel trots op zijn. Een prachtig historisch document, waar met veel plezier aan gewerkt werd.

12669768_1238562809492994_2138499669_o“In filmen kan ik echt mijn ei kwijt. Het geeft me zoveel voldoening wanneer ik een montage naar volle tevredenheid van een klant kan afronden. Je luistert naar wat een opdrachtgever in gedachten heeft en geeft daar je eigen creatieve draai aan. Wanneer dat met enthousiasme ontvangen wordt, dan geeft dat een enorme kick.” (Piet Molenaar)

Molenaar vervolgt: “In het Sassemse komen mensen naar me toe om me te complimenteren met een filmpje van mijn hand. Die waardering motiveert mij om altijd het beste resultaat te leveren.” 

Naast het maken van bedrijfsfilms en nieuwsitems voor lokale media, benaderen ook particulieren TGP Media Producties voor het registreren van bijzondere momenten, zoals een bruiloft, babyshower, huwelijksjubileum, verjaardag of Sinterklaasviering. Piet Molenaar heeft ook veel ervaring met het vastleggen van schoolmusicals.

“Een enorm leuke herinnering voor basisschoolverlaters”, aldus de videograaf.

Nieuw kantoor

Na tien jaar wordt het dan toch wel eens tijd om van die zolderkamer af te komen. Hij werkt voortaan vanuit zijn nieuwe kantoor in SassemBourg en verwelkomt daar vanaf 18 oktober filmliefhebbers voor workshops ‘filmen met smartphone of tablet’. Ook kan men bij TGP Media Producties aankloppen voor het digitaliseren van diapositieven of oude negatieven van foto’s. Zelfs met oude foto’s die beschadigd zijn geraakt weet hij wel raad.

14689947_1365372660171913_2117645378_o

Opening

Benieuwd naar het nieuwe kantoor en naar het werk van Piet Molenaar? Kom dan langs tijdens de opening op dinsdag 18 en 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. In verband met het 10-jarige jubileum ontvangen klanten 10% korting op een filmopdracht. Deze actie loopt tot 31 december 2016.

Reacties