Wasbeekerlaan gaat op de schop

Foto: Gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen start maandag 17 oktober met werkzaamheden aan de Wasbeekerlaan. Dit is één van de straten die wordt heringericht om de (brom)fietsverbindingen en de verkeersveiligheid van en naar station Sassenheim te verbeteren. Hiermee wordt de fiets- en wandelroute over de Wasbeekerlaan verbeterd.

Wasbeekerlaan

De Wasbeekerlaan wordt ingericht als 30 km/uur weg, waarbij de verkeersmaatregelen zijn afgestemd op het gebruik van de weg. Hiervoor is het ook noodzakelijk om de bestaande bomen te kappen en nieuwe bomen aan te planten.

Uitvoering

Op maandag 17 oktober wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het inrichten van het werkterrein, aanvoeren van materiaal en materieel, het verwijderen van bomen en groen. Daarna wordt met de daadwerkelijke uitvoering begonnen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Per fase wordt telkens één rijstrook afgesloten. Het verkeer wordt door verkeersregelaars om het werkvak heen geleid. De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. Tijdens de werkzaamheden blijven de woningen en bedrijven bereikbaar.

Naar verwachting zijn de laatste werkzaamheden – afhankelijk van de weersomstandigheden – op vrijdag 18 november klaar zijn. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de toezichthouder Martin de Haan. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 23 20 55 36.

Cookieinstellingen