Literatour: Booktuben en vloggen in de bieb Sassenheim

Foto: pixabay

In navolging van succesvolle landelijke campagnes als de Kinderboekenweek en de Boekenweek presenteert de CPNB samen met Stichting Lezen de nieuwe editie van Literatour, de Boekenweek voor jongeren. Deze week vindt plaats van 19 tot en met 25 september.

Uiteraard doet de Bibliotheek Sassenheim ook mee aan deze actie. In samenwerking met boekhandel Wagner hebben zij twee booktubers uitgenodigd op zaterdag 24 september, Fleurine van Egmond en Chinouk Thijssen. Deze booktubers of boekvloggers zetten vaak wekelijks filmpjes over boeken en lezen op YouTube. Zij sporen de jonge kijkers op deze manier aan om te gaan lezen. En dat werkt goed, als je afgaat op de reacties onder de video’s.

literatourOnder het genot van een hapje en een sapje hoor je alle ins en outs van Fleurine en Chinouk. Uiteraard wordt er ook een vlog opgenomen in de bibliotheek!

In verband met het aantal plaatsen verzoeken wij je om tijdig te reserveren via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl of kaarten te kopen a € 5,- bij  boekhandel Wagner in Sassenheim.

  • Wanneer: zaterdag 24 september, 16.00-17.30 uur
  • Waar: Bibliotheek Sassenheim. Kerklaan 42
  • Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl

Reacties

Cookieinstellingen