Inloopspreekuur voor zelfstandigen

Foto: pixabay

Vanaf 6 september 2016 organiseren de ISD Bollenstreek (ISD) en het Ondernemersklankbord (OKB) een inloopspreekuur voor zelfstandigen uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen. Dat is een van de afspraken uit de samenwerkingsovereenkomst tussen de ISD en het OKB.

De ISD en het OKB (regio Rijnland) zijn een samenwerking aangegaan om zelfstandigen te helpen en te begeleiden. Vanaf 6 september 2016 vindt bij de ISD eenmaal per twee weken (in de even weken) op dinsdag van 14.00 uur tot uur 16.00 uur een inloopspreekuur plaats. Voor dit inloopspreekuur is een afspraak maken niet nodig. Adres ISD is Hobahostraat 92 te Lisse.

Tijdens dit inloopspreekuur is een consulent van de ISD en een adviseur van het OKB aanwezig. Het spreekuur is bedoeld voor bestaande en startende zelfstandigen en voor zelfstandigen die hun bedrijf willen beëindigen of financiële problemen hebben of tijdelijk arbeidsongeschikt zijn. Ook uitkeringsgerechtigden die plannen hebben om een onderneming te starten kunnen terecht. Het OKB kan zelfstandigen voor een periode van maximaal één jaar begeleiden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die de ISD heeft voor zelfstandigen,  het inloopspreekuur en stukken die zelfstandigen mee kunnen nemen naar het inloopspreekuur kunt u terecht op de website van de ISD Bollenstreek www.isdbollenstreek.nl. Voor meer informatie over het Ondernemersklankbord kunt u terecht op www.ondernemersklankbord.nl.

Reacties