Samen tegen eenzaamheid in Teylingen

Foto: pixabay

Op 29 september organiseert Welzijn Teylingen de werkconferentie Samen tegen eenzaamheid in Teylingen. Voelt u zich betrokken bij dit thema? Dan wordt men uitgenodigd om mee te doen: mensen die uit eigen ervaring spreken, medewerkers van allerlei organisaties, vrijwilligers, vrijwilligersverenigingen, inwoners, winkeliers. Kortom: iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan het verminderen van eenzaamheid.

Met een actief avondprogramma worden signalen en goede ideeën met elkaar gedeeld. Uiteindelijk resulteert dit in een verzameling van kleine en grote activiteiten of handreikingen die al bestaan in Teylingen om eenzaamheid te helpen verminderen. Bovendien worden nieuwe ideeën bij elkaar gebracht waarmee we samen aan de slag kunnen. Zo willen we de schouders zetten onder de aanpak van eenzaamheid in Teylingen.

De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de Week tegen eenzaamheid, in samenwerking met Coalitie Erbij. De Week tegen eenzaamheid loopt van 22 september t/m 1 oktober.

Aanmelden

Men dient zich vooraf aan te melden. Dat kan via de website van Welzijn Teylingen, onder het kopje Agenda (29 september). Vermeld ook of u wilt deelnemen aan het buffet en indien van toepassing ook van welke organisatie of welk initiatief u bent.

Er zijn aan deelname geen kosten verbonden. Degene die zijn of haar ervaring wil inbrengen, of een goed werkend initiatief wil toelichten als start van de discussie, wordt gevraagd contact op te nemen met Welzijn Teylingen: 0252 – 231805.

Cookieinstellingen