Nominaties sportprijzen 2014 bekend

Foto: flooy (pixabay.com)

De gemeente Teylingen organiseert in samenwerking met Stichting Sport Promotie Teylingen jaarlijks de uitreiking van de sportprijzen. De Teylingen Sportprijs wordt uitgereikt aan de beste sportman, sportvrouw of sportploeg uit de gemeente Teylingen. De LJ Sport Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg onder de 18 jaar.

Prijsuitreiking

Wethouder Bas Brekelmans reikt dinsdag 24 maart om 19.30 uur de jaarlijkse sportprijs uit aan de sportman, sportvrouw of sportploeg uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd in 2014. Verder wordt ook de LJ Sport Talentenprijs uitgereikt. De uitreiking vindt plaats tijdens het Sportcafé in het clubhuis van de Warmondse IJsclub, Veerpolder 18 in Warmond.

Genomineerden sportprijzen 2014

Tot en met 12 februari konden mensen kandidaten voor de sportprijzen voordragen. Hieruit koos de jury de volgende genomineerden:

Teylingen Sportprijs

  • Lisa van der Geest, schaatster lange baan/marathon, Team Haardhout.com
  • Tamara Middelburg, atlete Hink Stap Springen
  • TOP/Quoratio 1, korfbal

LJ Sport Talentenprijs

  • Patricia Koot, schaatsster meisjes mini’s Warmondse IJsclub
  • Dominick en Niels Kuhn, rugbyspelers Haagse Rugby Club (HRC)
  • Thieme Schmidt, atleet meerkamp Leiden Atletiek

U bent van harte welkom om de prijsuitreiking bij te wonen op dinsdag 24 maart van 19.30 tot 21.30 uur in het clubhuis van de Warmondse IJsvereniging, Veerpolder 18 in Warmond.

Winnaars sportprijzen 2013

De winnaars van de Sportprijs Teylingen 2013 waren het eerste elftal van voetbalvereniging Foreholte en Famke Deelstra (rugbyspeelster bij Rugbyclub DIOK Leiden). De Nederlandse Rugbybond won de LJ Sport Talentenprijs.

Cookieinstellingen