Zonnebloem met een verhaal: ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’

Foto: PR

Als grote liefhebber van de natuur, was de zonnebloem een inspiratiebron voor de meester-schilder Vincent van Gogh. Al meer dan 125 jaar geleden heeft Van Gogh ervaren dat deze bloem niet alleen voor decoratie bedoeld is, maar wereldwijd ook symbool staat voor liefde en hoop.

Prachtige series bloemstillevens heeft de meester-schilder nagelaten, met onder andere de zonnebloem als stralend middelpunt. Vanuit een partnerschap hebben Takii en het Van Gogh Museum het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ in het leven geroepen, die superieure kwaliteit zonnebloemen vertegenwoordigd. Vanaf 22 augustus zijn meesterwerken van de Sunrich zonnebloemkwekers ook beschikbaar bij Bloemen-atelier Capri te Sassenheim.

Meesterwerk van de kweker

Het telen van ‘Sunrich’ zonnebloemen met veel liefde en passie, resulteert in een product met zware stelen en grote zonnebloemknoppen die een langdurige houdbaarheid garanderen. Geselecteerde zonnebloemkwekers uit Nederland mogen het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ voeren van veredelaar Takii.

De verse bloemen worden als ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ verkocht in een luxe geschenkverpakking of door de bloemist verwerkt tot een boeket, inclusief herkenbaar etiket. De multifunctionele verpakking in een ontwerp naar Van Goghs werk is ontwikkeld in samenwerking met het Van Gogh Museum en kan ook gebruikt worden als bloemenvaas.

Binnenkort is het voor iedereen mogelijk om een bloeiend Van Goghs meesterwerk in huis te hebben staan.  De ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ zonnebloemen zijn exclusief verkrijgbaar in de museumshop van het Van Gogh Museum op het Museumplein te Amsterdam én in onze winkel. Wij zijn erg trots dat wij deze kunstige zonnebloemen mogen verkopen”, aldus eigenaren Pieter en Esther van Waardenburg.

Cookieinstellingen