VVV-bonnen voor mantelzorgers!

Foto: pixabay

Ook in 2016 wil de gemeente mantelzorgers een blijk van waardering geven. De gemeente Teylingen vindt het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen.

Ook dit jaar heeft de Gemeente Teylingen ervoor gekozen om de mantelzorgers te waarderen in de vorm van VVV-bonnen ter waarde van 100 euro.

Wanneer is men mantelzorger?

Men is mantelzorger wanneer men langdurig (minimaal 3 maanden) onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Is men mantelzorger en zorgt men voor iemand woonachtig in Teylingen, dan kan men in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment 2016. Zorgvragers woonachtig in de gemeente Teylingen kunnen in 2016 eenmalig het mantelzorgcompliment voor een mantelzorger aanvragen.

Voorwaarden en aanvragen

Het mantelzorgcompliment kan tot uiterlijk 1 november 2016 aangevraagd worden. Het aanvraagformulier inclusief de voorwaarden is te downloaden via de website van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl. Men kan het formulier ook ophalen bij de gemeenten of het kantoor van Welzijn Teylingen J.P. Gouverneurlaan 40B in Sassenheim. Lukt dit niet dan kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen, bereikbaar via telefoonnummer: 0252-231805

Cookieinstellingen