Jongerenwerk op zoek naar klussen

Foto: pixabay

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier is op zoek naar klussen voor jongeren. De jongeren zijn 15 jaar en ouder en willen op deze manier geld sparen om op survival te gaan.

Klussen als uw heg snoeien, die oude garage opruimen of andere hand en spandiensten zijn van harte welkom. De jongerenwerker zal de klus, het werk en de vergoeding met u bespreken. Uiteraard wordt ook bekeken met hoeveel jongeren de klus geklaard kan worden. Wanneer de klus is aangenomen zullen de jongeren onder begeleiding met de jongerenwerker de klus op geplande tijdstip komen uitvoeren.

Klussen

Heeft u nog een rommelzolder of grauwe terrastegels die gerooid moeten worden? Neem dan contact op met het jongerenwerk! Johan Braaksma: 0252-229952 / 06 36184030 of mail naar [email protected]

Diensten

Naast de gewenste klussen bieden de jongeren ook eigen diensten aan. Zo bieden de jongeren de workshop EHBST (Eerste Hulp Bij Smartphone en Tablet) aan. Heeft u moeite met uw smartphone of tablet? Of begrijpt u niet zo goed hoe een en ander werkt? Voor slechts € 5,- kunt u meedoen aan de workshop. Aanmelden kan via [email protected] Voor meer informatie over datum en tijdstip: 0252-229772.

Escape the Room

Tot slot kunt u als verjaardag of groepsuitje voor uw kinderen vanaf 10 jaar en ouder, ‘Escape the Room’ afnemen bij jongerencentrum Ex Voto. Als groep moet je proberen raadsels en puzzels op te lossen die in de ruimte te vinden zijn. Samenwerken en overleggen is belangrijk om de sleutel naar vrijheid te vinden. Je krijgt met je groepje maximaal een uur de tijd om uit de ruimte te ontsnappen.

Het spel met z’n raadsels en puzzels en het thema ‘Horror ziekenhuis’ is door de jongeren zelf ontworpen. Denk jij met je groepje de snelste tijd neer te zetten? Meldt je dan aan via [email protected] Een groep mag maximaal uit 7 personen bestaan. Deelname kost per groep € 20,- Inplanning van de activiteit na 4 mei op afspraak.

Cookieinstellingen