Haak-Aan met Actie Bloem Nationaal Ouderenfonds

Foto: Samen Breien

Het gezelligste haak- en brei event van Teylingen komt naar de Buurtkamer SassemBourg. Samen met het Nationaal Ouderenfonds organiseert Molenmeisjes deze Haak-Aan Actie.

Op 25 februari tussen 10 en 12 uur gaan enthousiaste hakers en breiers aan het werk met leuke bloemen voor het Nationale Ouderenfonds. Hiermee steun je gratis brei- en haakclubs voor eenzame ouderen in Nederland. Hoe meer bloemen, hoe meer bloemen we kunnen verkopen voor €1, hoe hoger de opbrengst voor de brei- en haakclubs.

Jong of oud, beginner of gevorderd, dames en heren, iedereen is welkom. Hakers en breiers die willen meedoen, kunnen zich aanmelden via [email protected].
Kom en haak aan in de Buurtkamer SassemBourg van Welzijn Teylingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator op het telefoonnummer 0651031549 of kijk op www.samenbreien.nl en like de Facebook pagina van De Molenmeisjes.

Op de tweede en laatste donderdag van de maand komen enthousiaste dames en heren samen om gezellig te breien of te haken. Het project Samen Breien heeft als belangrijkste doel om mensen, zowel oud als jong, bij elkaar te brengen om gezellig samen te breien en haken. Nieuwe sociale contacten worden aangegaan en zodoende wordt eenzaamheid bestreden.

Het breiproject spreekt ouderen aan op hun kennis, ervaring en talent, die ze vervolgens kunnen delen met een nieuwe generatie brei-sterren, wat het natuurlijk nog leuker maakt.

Er kan gewerkt worden aan een eigen handwerk of aan gezamenlijke projecten. De handwerkjes kunnen later verkocht worden voor het project Samen Breien of voor andere goede doelen.

Cookieinstellingen