Rondje Kunst in Voorhout

Foto: Lisa de Blok

Op zondagmiddag 13 maart 2016 organiseert Rotary Club Voorhout samen met enthousiaste Voorhouters, culturele organisaties en verenigingen de tweede editie van Kunst(t)huis Voorhout.

Het doel van dit evenement is om ook dit jaar weer kunst en cultuur in Voorhout op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier dichterbij de inwoners te brengen. Voorhout heeft een zeer rijk en bloeiend aanbod op het gebied van kunst en cultuur!

Kunst(t)huis 2016

Op zondagmiddag 13 maart 2016 vindt de tweede editie van het evenement plaats. De eerste editie van Kunst(t)huis in maart jl. was een groot succes! Een paar honderd mensen hebben op verschillende locaties kunnen genieten van mooie muziek, poëzie, toneelspel, zang, beeldende kunst, fotografie en nog veel meer.

Ook meedoen?

Wilt u samen met ons invulling geven aan dit culturele evenement rondom de Herenstraat in Voorhout? Kent u of bent u bijvoorbeeld een musicus, verhalenverteller, toneelspeler, schilder, beeldhouwer? Of misschien heeft u of weet u een locatie waar muziek uitgevoerd kan worden, kunst tentoongesteld kan worden, toneel kan worden gespeeld? Laat het ons weten via [email protected]. Wij gaan alle inzendingen inventariseren en samen met de betrokkenen een mooi en afwisselend programma in elkaar zetten. Natuurlijk worden de deelnemers van de eerste editie ook weer van harte uitgenodigd om mee te doen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via [email protected]. We zijn erg benieuwd naar uw reactie. Kunst(t)huis Voorhout is een initiatief van Rotary Club Voorhout.

Cookieinstellingen