Voorhavenkwartier viert jubileum

Foto: Jacqueline de Groot - van Dijk Doortastend marketing & communicatie

Het plein Voorhavenkwartier in Sassenheim bestaat dit jaar 10 jaar. Eén week lang konden klanten daarom op het Voorhavenkwartier meedoen aan de ‘Jubileumactie’.

Bij elke aankoop of consumptie in een van de winkels aan het Voorhavenkwartier kregen de klanten een kaartje, welke ze konden deponeren in een van de cadeaudozen in de winkels en in de horeca op het plein.

Op zondag 29 november werden de prijzen uitgereikt. De prijswinnaars ontvingen hun prijs uit handen van Remco van der Meer en Renate Proost, allebei lid van winkeliersvereniging Voorhavenkwartier. De prijsuitreiking vond plaats bij Van der Meer Interieur. Eén van de prijswinnaars werd met haar prijs overvallen op haar werk, wat zeer gewaardeerd werd.
prijzen
Mevrouw/meneer Janssen, van Ruiten, Natzijl, Haasnoot, van Linden, Oomen, Brussee, Berntzen, Mantel en de Vervreugd vielen in de prijzen. Op zaterdagavond zijn zij uit de vele inzendingen, ruim 800 stuks, getrokken. De gewonnen prijzen bestonden uit waardebonnen en speciale cadeaupakketten t.w.v. € 50,00, die door de diverse bedrijven beschikbaar waren gesteld.

“De mensen die deze keer niet hebben gewonnen, nodigen wij uit mee te doen aan onze kerstballenactie van 10 tot en met 24 december. U maakt dan kans op 1 van de 55 kerstprijzen”, aldus voorzitter Ilona van den Wijngaard.

De ondernemers kijken terug op een geslaagd jubileum afgelopen weekend. Speciaal voor de gelegenheid werd er muziek gedraaid en waren er ballonnen in overvloed. Ook werden er taartjes door de ondernemers uitgedeeld. Ook de Sint en twee goochelpieten waren zondag aanwezig en wisten nog een cadeautje uit hun zak te toveren voor het jarige Voorhavenkwartier.

IMG_0470

Cookieinstellingen