Boodschappen sparen bij PLUS van Dijk

Foto: Plus Van Dijk

Elk jaar wordt er weer naar uitgekeken, het gratis boodschappenpakket. Deze week is Plus van Dijk gestart met de spaarcampagne.

De komende maanden sparen klanten voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 50 euro. Ook wil Plus van Dijk weer een aantal boodschappenpakketten doneren aan een lokaal goed doel. En daarover mag de klant dit jaar meestemmen.

Actie

De actie start zondag 1 november en loopt tot en met zaterdag 30 januari 2016. Alle klanten van PLUS van Dijk ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 70 zegels is de spaarkaart vol en kan vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket. In het pakket zitten 22 producten van verschillende A-merken en het PLUS Huismerk, met een totale waarde van 50 euro.

Lokaal goede doel

Ook wil Plus van Dijk weer een aantal boodschappenpakketten aan een lokaal goed doel aanbieden, waarover de klant mag gaan stemmen. Laat per e-mail weten welk goed doel u een hart onder de riem gunt en waarom. Het goede doel dat het vaakst wordt genoemd, wordt uitgekozen.

Mail het lokaal goede doel van uw keuze naar:

[email protected]

Cookieinstellingen