Jeugdtoneelworkshop in Ex Voto

Foto: Pixabay

In samenwerking met Anja Jansze van Cultuur Verheft zet het tienerwerk van Welzijnskwartier ‘Join the Act’ op. In deze workshop ga je korte toneelstukjes opvoeren, ook wel eenakters genoemd.

Deze eenakters kunnen verschillende thema’s hebben. Denk bijvoorbeeld aan ruzie met je ouwe lui, gek zijn op een meisje/jongen, gameverslaving, mobieltjes in de klas, noem het allemaal maar op. Natuurlijk gaan jullie zelf bepalen waar je het over gaat hebben. Het is in ieder geval de bedoeling dat je jouw skills laat zien op het podium en er veel plezier aan gaat beleven.

De stukjes, die je samen met maximaal nog 2 andere jongeren gaat opvoeren, duren ongeveer 2 tot 3 minuten. De uitvoering zal plaatsvinden op het Fest of Imagination in december, wat eveneens in jongerencentrum Ex Voto zal plaatsvinden. De workshops zijn van 28 oktober tot en met 25 november iedere woensdag van 16.30 tot 17.30 uur. De uitvoering is op zaterdag 12 december.

Deelname is € 10,- per persoon voor de gehele workshop. Inschrijven kan via de mail [email protected] of telefonisch op het nummer 0252-229952. Jongerencentrum Ex Voto is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout. Meer informatie op www.ex-voto.nl.

Cookieinstellingen