Grand Café Graaf Jan officieel geopend

Maandagavond werd Grand Café Graaf Jan in het nieuwe SassemBourg officieel geopend. Brian en Danny, de zonen van eigenaren John en Arieda de Kooker, kregen de eer het lint door te knippen tijdens het druk bezochte openingsfeest.

Grand Café Graaf Jan is gevestigd in het nieuwe SassemBourg en heeft vorige week al succesvol proef gedraaid. Iedere dag vanaf 10.00 uur totdat de laatste gasten zijn verdwenen, kan men hier terecht voor een kop koffie, een gezonde lunch of een bijzonder diner.

We horen van onze gasten dat we een mooie aanvulling op het bestaande horeca-aanbod in Sassenheim zijn. We proberen het dan ook net even anders te doen dan onze collega’s en ons te onderscheiden door een andere entourage en een bijzondere presentatie”, aldus John de Kooker.

De gasten kunnen via SassemBourg het grand café bezoeken, maar ook via een aparte entree. Vanaf volgende week zal als blikvanger het terras worden neergezet. De naastgelegen ruimtes worden verbouwd en geschikt gemaakt voor feesten en partijen. Meer informatie is te vinden op de website.

Reacties

Cookieinstellingen