Computerplein Warmond verhuisd

Foto: Welzijn Teylingen

Woensdag 2 september opende bibliotheek Warmond haar deuren voor het Computerplein Warmond, dat mogelijk gemaakt wordt door bibliotheek Warmond en Welzijn Teylingen.

Het Computerplein

Het Computerplein Warmond bestaat al ruim 10 jaar en was voorheen gehuisvest in Liduina. Vrijwilligers Cees, Roel en Jaap staan elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur klaar voor mensen met een vraag of probleem op computergebied. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. Het computerplein biedt gratis Wifi; men kan een eigen laptop of tablet meenemen of gebruik maken van de computers van de bibliotheek.

Computercursussen

Welzijn Teylingen organiseert in samenwerking met Seniorweb ook computer- en tabletcursussen voor 50-plussers. In september gaat weer een nieuwe reeks van start. Deze cursussen worden verzorgd in Agneshove 87 in Voorhout.

Fotobewerking

Er is nog plaats bij de cursus fotobewerking. In deze cursus wordt gewerkt met het programma Picasa. Om met succes deel te kunnen nemen moet men beschikken over voldoende computerbasiskennis. De cursus vindt plaats op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur; de start is op 23 september en duurt 6 weken. Kosten bedragen € 60,00 plus € 10,00 voor een lesboek.

Tablet en I-Pad cursus

In dezelfde week starten ook de cursussen Beginners, Samsung Tablet en I-Pad. Om extra te oefenen kunnen cursisten terecht op het computerplein in Warmond of Voorhout. Hier zijn ook de docenten van Seniorweb aanwezig.

Aanmelden kan bij Welzijn Teylingen via de agenda op www.welzijnteylingen.nl (of : 0252 231805, info@welzijnteylingen).

Cookieinstellingen