Aanvraag Mantelzorgcompliment

Foto: Pixabay

Inwoners van Teylingen die mantelzorg ontvangen, kunnen voor hun mantelzorger een mantelzorgcompliment aanvragen. De gemeente vindt het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen.

Gemeente Teylingen wil haar waardering uitspreken in de vorm van VVV bonnen ter waarde van € 100,00. Wie al langere tijd onbetaald zorgt voor een naaste die langdurig ziek is, kan in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment 2015.

Mantelzorger

Iemand is mantelzorger als hij of zij langdurig onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. De zorg voor een naaste is vaak vanzelfsprekend en het geeft voldoening, maar als de zorg intensief en langdurig is kan het ook zwaar zijn.

Aanvragen

Meer informatie, voorwaarden en aanvraagformulier staan op de website van Welzijn Teylingen. Lukt het downloaden niet, dan kunt u contact opnemen met Welzijn Teylingen. Zij sturen dan het formulier via de post toe.

Wie hulp nodig heeft bij het invullen van de aanvraag of vragen heeft, kan contact opnemen met Elisabeth Nijman of Leny Noteboom, Welzijn Teylingen 0252-231805. Voor ondersteuning kunnen mantelzorgers een beroep doen op de Mantelzorgadviseur Leny Noteboom van Welzijn Teylingen.

Cookieinstellingen