Glow Nacht van Sassem 2015

Foto: FB TOV Sassenheim

Vrijdag 28 augustus vindt weer de jaarlijkse ‘Nacht van Sassem’ plaats. Het gratis evenement heeft dit jaar als thema Glow-in-the-dark. Het wordt gehouden in het winkelcentrum van Sassenheim en duurt tot middernacht.

Om 14.00 uur wordt er gestart met de zomermarkt. Gedurende de hele dag staan er verschillende activiteiten op het programma. De artiesten zijn inmiddels geboekt, de optredens ingepland. Pebble TV geeft maar liefst drie theatershows voor de jeugd, Zeemanskoor Overal zal liederen komen zingen en gitarist John Manuputty treedt samen met zijn tribute band op.

Allstars Coverband speelt op De Nacht van Sassem.
Allstars Coverband komt optreden op Nacht van Sassem.

Podium

Naast een groot aanbod kraampjes door het gehele winkelcentrum, komt op het Horecaplein (Oude Haven) een groot podium te staan, met een eigen entertainment programma. Hoogtepunt op dit podium zal de Allstars Coverband zijn, afgewisseld met mixen van DJ’s4U. Daarnaast verzorgt Dansstudio Sonja twee spectaculaire dance acts.

Dresscode

De activiteitencommissie van de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim zet zich ieder jaar weer in, om er een mooi festijn van te kunnen maken. De organisatie zou het leuk vinden als iedereen zich aan de dresscode ‘Glow-in-the-dark’ wilt houden. Gekleurde schoenveters, Glow Sticks, fluorkleuren en kleding waar je in opvalt, niets is te gek! Kortom de Nacht van Sassem 2015, mag u zeker niet missen.

Cookieinstellingen