Geen onderzoek zonder inbreng van inwoners

Foto: Gemeente Teylingen

De Rekenkamercommissie Teylingen wil geen onderzoek zonder inbreng van inwoners uitvoeren. In de nieuwe visie van de Rekenkamercommissie staan verbinding, vernieuwing en burgerparticipatie centraal.

Afstemming op actualiteit

Onderzoeken zullen meer afgestemd worden op de actualiteit en wat leeft in Teylingen. De mening en betrokkenheid van de inwoners willen zij meer een plek geven. Hiermee sluiten zij aan bij de participatiegedachte uit het raadsakkoord van Teylingen.

Nieuwe voorzitter

Voor de nieuwe werkwijze heeft de Rekenkamercommissie een voorzitter gezocht die deze ambities kan waarmaken. In de raadsvergadering van 25 juni is Marijke van der Meer benoemd en beëdigd als nieuwe voorzitter van Rekenkamercommissie van Teylingen.

De keuze om Marijke van der Meer voor te dragen is vanwege haar ruime gemeentelijke voorzitterservaring en enthousiasme om als rekenkamer de verbinding te leggen met de inwoners. Tevens zijn Robin Konings (VVD), Reny Wietsma-Biesbroek (CDA) en Anne Paardekooper (Trilokaal) benoemd als leden. Ton Verdegaal (D66) was al lid. De Rekenkamercommissie Teylingen is hiermee compleet en gaat aan de slag!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de nieuwe werkwijze of heeft u ideeën? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Teylingen via het telefoonnummer 14 0252.

Cookieinstellingen