Wethouder Marlies Volten genomineerd voor Beste Bestuurder 2023

Foto: Sven van der Vlugt

Onze Teylingse wethouder Marlies Volten is een van de dertien genomineerden voor de verkiezing van Beste Bestuurder 2023. En je kunt nu op haar stemmen!

Betrokken bewoner, betrokken bestuurder

Sinds 2014 organiseren Binnenlands Bestuur en Necker samen de jaarlijkse verkiezing van de Beste Bestuurder. Het thema dit jaar is Betrokken bewoner, betrokken bestuurder. Democratische innovaties kunnen het verschil maken voor het bereiken van inwoners en daar wordt dan ook volop mee geëxperimenteerd. Met wisselend succes. In deze editie van de Beste Bestuurder staan ze stil bij ervaringen van bestuurders en volksvertegenwoordigers in het bereiken en betrekken van inwoners.

Nominatie Wethouder Marlies Volten

Wethouder Marlies Volten, verantwoordelijk voor onder andere de thema’s ruimtelijke ordening, wonen en financiën, is volgens stemmers analytisch, deskundig en daadkrachtig. Ze verdiept zich in dossiers en weet met doorzettingsvermogen en flexibiliteit veel voor elkaar te krijgen. Meermaals wordt haar succesvolle inzet voor de realisatie van woningen genoemd. Maar ook andere complexe projecten weet ze tot een goed einde te brengen.

“Wethouder Volten is zeer deskundig en professioneel en ook heel collegiaal. Ze is bovendien een enorm harde werker.” Zo lezen we op haar nominatie pagina.

Stemmen kan tot 30 januari 2024. Bovenaan de pagina met genomineerden vind je het stemformulier via deze link

Cookieinstellingen