Uniek 60+ Singles Café

Foto: Welzijn Teylingen

Ben jij een actieve 60-plusser en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Geef je dan op voor het leukste Singles Café van de Bollenstreek op vrijdag 16 februari!

Dit bijzondere initiatief wordt georganiseerd door Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen en biedt een unieke gelegenheid voor alleengaanden om op een gezellige en ontspannen manier nieuwe mensen te leren kennen.

Warm welkom

Deelnemers kunnen rekenen op een warm welkom door vrijwilligers van Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen, die ervoor zorgen dat iedereen hartelijk ontvangen wordt en zich op zijn of haar gemak voelt.

De middag is zo georganiseerd dat je op allerlei manieren de kans krijgt om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te leren kennen. Voor iedereen die (bij die wel hele leuke klik) liever buiten de groep het gesprek even één op één wil voortzetten staan er gezellige tafeltjes klaar. De middag begint rond 16.00 uur, is voorzien van een aantal leuke activiteiten en er zal ook een lichte maaltijd worden geserveerd.

Singles Café

Het Singles Café is dé kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, gedeelde interesses te ontdekken en wellicht zelfs die speciale connectie te vinden. Kortom, het belooft een dag vol plezier en spontane ontmoetingen te worden met een gezellige borrel en diverse leuke activiteiten. Neem de stap en meld je aan!

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0252-231805. Na je aanmelding ontvang je alle benodigde informatie en de locatie van het evenement. Het Singles Café vindt plaats op een sfeervolle locatie in Lisse. Deelnamekosten bedragen € 15,- per persoon, inclusief twee drankjes en een lichte maaltijd. Aanmelden kan t/m vrijdag 9 februari 2024.

 

Cookieinstellingen