Open dag Brandweer Sassenheim

Foto: Lisa de Blok

Op 24 september 2022 organiseert Brandweer Sassenheim een open dag op het kazerneterrein aan de Parklaan. Deze open dag staat in het teken van de 100e verjaardag van de Magirus Brandweerspuit van Brandweer Sassenheim.

In de afgelopen maanden is er door vrijwilligers veel tijd gestoken in het helemaal in ere herstellen, en het weer werkend krijgen van deze prachtige machine. Je kunt natuurlijk de brandweerkazerne en verschillende brandweerauto’s van dichtbij en van binnen bekijken, en je krijgt de gelegenheid om de gereedschappen van de brandweer zelf eens ter hand te nemen. Misschien schuilt er wel een vrijwilliger in je?!

Op de open dag zijn er spelletjes voor de kinderen en er is een informatiestand over Brandveilig Leven. Ook kan er een rondrit gemaakt worden met de oude -maar iets jongere- Austin Brandweerauto van de Sassenheimse brandweer. De open dag is voor jong en oud. En als je op het kazerneterrein bent, dan krijg je als klap op de vuurpijl ook nog eens de locatie waar de hele dag verrassende demonstraties gegeven zullen worden. Deze plek moeten ze echt nog even geheim houden, maar is op niet al te grote afstand van de brandweerkazerne…

Locatie

Brandweer Sassenheim
Parklaan 176
2171 EK Sassenheim

Cookieinstellingen