Feestelijke opening van het seizoen voor EHBO Vereniging Sassenheim

Foto: EHBO Vereniging Sassenheim

Zaterdag werd het seizoen 2022/2023 van de EHBO Vereniging Sassenheim geopend met een gezellige borrel en samenzijn voor de leden. Onder het genot van een hapje en drankje genoten ze van een leuk programma in Park Rusthoff, waarbij ze gebruik maakten van het Sassennest.

Ze werden tijdens de opening verrast door een prachtige donatie van maar liefst 2000,- door Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout. “Met deze donatie kunnen we onze tassen aan gaan vullen met ‘stop de bloeding’ sets en een nieuwe AED aanschaffen. Daarnaast kunnen we ons oefenmateriaal aan gaan vullen, want we mogen weer starten met reguliere lessen. We willen nogmaals onze dank uitspreken aan Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout!”

Daarna werden de leden beziggehouden door Pieter Walvaart van Mobile DJ & Felicitatie service. Het lijflied van de EHBO Vereniging Sassenheim werd gekozen. Hoe kan het ook anders… ‘Stayin Alive’. Tot slot namen Erika, Marieke en Joost van EHBO Vereniging Voorhout de vrijwilligers mee in de wereld van evenementen EHBO. Ze vertelden over hun ervaringen en werkwijze.

“We zijn blij dat we met EHBO Vereniging Voorhout gaan samenwerken. We helpen elkaar daar waar nodig, om de evenementen in de gemeente Teylingen, zoveel mogelijk te voorzien van EHBO.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag eens om informatie, kom eens kijken of meld je aan voor de beginnerscursus die start op 17 sept a.s. Meer info op www.ehbosassenheim.nl of via de mail [email protected] en volg ook de Facebookpagina.

Cookieinstellingen