Langeveldshof in Sassenheim breidt uit

Foto: Langeveldshof

Burgemeester Carla Breuer opende Langeveldshof in Sassenheim eind januari nog, en nu is de organisatie alweer toe aan uitbreiden. ‘Het Sassennest middenin park Rusthoff mogen we ook op maandag gebruiken’, zegt coördinator Sanne Klok en dus gaat vanaf 1 september ook op maandag de deur open bij Langeveldshof.

Ontmoetingscentrum Langeveldshof biedt activerende begeleiding voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar het is er vooral gezellig. Je voelt je er snel thuis. De afgelopen maanden is men er in Sassenheim samen regelmatig op uit gegaan. Er waren veel wandelingen en uitstapjes naar Tulip Experience Amsterdam, de Tulperij, de Ruïne van Teylingen en recent nog naar Museum Valkenburg. Verder zijn er spellen gespeeld, is aan beweging gedaan en er blijkt véél creativiteit te zijn; voor Gilmeesters Bollenstreek is de groep bezig met het beschilderen van een bol, waarvan de opbrengst naar Museum de Zwarte Tulp gaat. Op dinsdag maakt het Sassenheimse team van ‘In de Buurt’ van het Raamwerk een heerlijke lunch voor de deelnemers van Langeveldshof en natuurlijk eten zij zelf dan gezellig mee.

Langeveldshof bestaat uit vrijwilligers en professionals en er is veel ruimte voor inbreng. ‘We zijn ontzettend blij met de fantastische vrijwilligers die ons in Sassenheim gevonden hebben’, zegt Sanne, ‘Dank jullie wel! Jullie maken het verschil.’

Open dag Langeveldshof, iedereen is welkom!

De Open dag van Langeveldshof is dit jaar op zaterdag 10 september. Op die dag is het tevens Open Monumentendag. Tijdens de Open dag kan iedereen iets van Langeveldshof meemaken. Er is muziek, lekkernijen en gezelligheid. Op 10 september is Langeveldshof van 10.00 tot 16.00 uur open in Sassenheim in paviljoen Sassennest in park Rusthoff. In Sassenheim treedt die dag zeemanskoor de Torren op. In Lisse zit Langeveldshof in de Oude School aan de Heereweg 253. Ook daar is de Open dag op 10 september van 10.00 tot 16.00 uur. Het koor de Bollen Mina’s treedt op. Tijdens de Open dag is iedereen van harte welkom.

Zowel in Lisse als in Sassenheim zijn er diverse plaatsen vrij bij Langeveldshof. Aanmelden kan via [email protected] Langeveldshof Sassenheim is vanaf september op maandag en op dinsdag regulier open in paviljoen Sassennest in park Rusthoff en op donderdag en vrijdag in lokaal 10 van ’t Onderdak. Langeveldshof Lisse is op werkdagen open in de Oude School. Meer informatie is te vinden op www.langeveldshof.nl.

Cookieinstellingen