Denk mee over de inrichting van speelplekken

Foto: pixabay

De gemeente Teylingen zet zich in voor een woonomgeving waar kinderen op een prettige manier kunnen spelen. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn.

Elk jaar worden er speelplekken heringericht. Bij het herinrichten van speelplekken proberen ze al zoveel mogelijk steen te vervangen voor groen. Groen zorgt voor een schone lucht, geeft verkoeling op warme dagen, neemt hemelwater gemakkelijker op en kan geluid absorberen. Maar de gemeente betrekt ook graag de inwoners bij het ontwerpen van de speelplek.

Enquête

De komende tijd staan onderstaande speelplekken op de planning. Via de linkjes kun je jouw wensen voor deze speelplaats achter laten. Deelnemen aan deze enquête kan tot en met zondag 31 januari, dus laat van je horen!

Vervolg

Na het ophalen van de wensen van inwoners via deze enquête, worden er twee of drie ontwerpen per speelplek gemaakt op basis van deze wensen. Vervolgens komt er een tweede enquête, waarbij wordt gekeken welk ontwerp de voorkeur heeft. Daarna wordt bekend gemaakt wat het winnende ontwerp is en wordt er gestart met de werkzaamheden.

 

Reacties