Raadslid Manon van Dijk (CDA) vertrekt uit Teylingen

Foto: PR

Vanwege een verhuizing uit de gemeente Teylingen vertrekt Manon van Dijk per 1 januari 2021 uit de gemeenteraad. Het is namelijk wettelijk niet mogelijk om raadslid te blijven in een gemeente waarin men niet woonachtig is.

Manon: “Ik heb mij de afgelopen periode met veel plezier ingezet als raadslid voor het CDA in Teylingen. Ik kreeg veel voldoening van dit werk, met name als lid van de Commissie Welzijn. Ik wens de gezamenlijke raad een goede samenwerking toe, met altijd het oog op de belangen van onze burgers.”

Manon zal vervangen worden door Carla Hilverda – Van Leeuwen, ondernemer uit Voorhout en onder andere actief in de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Zij is de eerstvolgende op de kandidatenlijst van CDA Teylingen. Carla verheugt zich op deze nieuwe uitdaging: “Ik zie er naar uit om de inwoners van Teylingen te mogen vertegenwoordigen.”

CDA Teylingen dankt Manon voor haar inzet als raadslid en wenst haar veel succes toe in haar verdere loopbaan. “We zien uit naar de samenwerking met Carla”, aldus CDA Teylingen.

Reacties