Eerste HLT Beursvloer met 84 matches zeer geslaagd!

Foto: Lisa de Blok

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurde allemaal tijdens een sprankelende eerste HLT- Beursvloer die de HLT Uitdaging organiseerde op donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse.

De eerste HLT Beursvloer trok ruim 120 deelnemers naar CNB Lisse, die vanuit Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap de hosting en catering van dit evenement heeft aangeboden. Die gastvrijheid was al één van de matches die de HLT Uitdaging zelf in aanloop naar de Beursvloer heeft kunnen maken om dit evenement te kunnen organiseren. In de goed gevulde ontvangsthal van het handelscentrum ontmoetten vragers en aanbieders van sociaal/maatschappelijk en ondernemend Hillegom, Lisse en Teylingen elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 84 matches.

Maatschappelijke waarde

De maatschappelijke waarde van de matches: vrijwillige ondernemers inzet, materialen/faciliteiten en expertise bedraagt € 17.840,00! Met de matches die vooraf gemaakt zijn voor een bedrag van € 13.020,00 levert deze maatschappelijke Beursvloer een totaalwaarde van € 30.860,- op. Hiermee is de wens voor een volgende editie in 2021 geboren, geheel in lijn met de wens van Burgemeester Lies Spruit die, voor zij met een slag op de gong de beurs officieel opende, aangaf blij te zijn met het ere herstel van dit evenement.

Hoe verder?

De matchmakers krijgen vanaf nu een jaar de tijd om de gesloten matches ten uitvoer te brengen en op deze manier draagt de HLT Beursvloer een flinke steen bij aan waardevolle participatie, duurzaamheid en krachtige verbinding tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijke veld in Hillegom, Lisse en Teylingen. Ondernemers en organisaties in zorg, onderwijs, welzijn en vrijwillige inzet gaan met elkaar samenwerken en mooie doelen bereiken die impact hebben voor inwoners, dieren of milieu in de drie gemeenten.

De HLT Uitdaging volgt alle matches en doet daarvan verslag op de website www.hltuitdaging.nl. Alle wensen die niet gematcht konden worden op de Beursvloer worden meegenomen in de dagelijkse praktijk van de HLT Uitdaging met als streven deze als nog te kunnen realiseren.

Reacties