Kom je ook naar de Nieuwjaarsreceptie?

Foto: pixabay

De feestdagen zijn achter de rug en we gaan weer aan de slag. Oudejaarsavond is in onze gemeente rustig verlopen, met slechts een melding van een buitenbrand in Voorhout.

2019 is begonnen, de boodschappen zijn 3% duurder geworden en we hebben ‘nieuwe buren’ nu onze gemeente door de fusie van onze buurgemeenten opeens direct grenst aan Noordwijk. Het komende jaar zal vast nog veel meer nieuws te bieden hebben, maar om een goede start te maken trappen we even af met iedereen in ieder geval een gelukkig nieuwjaar te wensen!

Ook de gemeente Teylingen viert vandaag het nieuwe jaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari in het Bestuurscentrum in Voorhout.

“Dat doen we graag samen met onze inwoners, ondernemers en verenigingen. We zijn heel trots op alle creatieve geesten, verbinders, handige mensen, vernieuwers, stevige doorzetters en stille werkers met wie we samenwerken. Daar willen we graag het nieuwe jaar mee inluiden!” (Gemeente Teylingen)

Iedereen is dan ook van harte welkom om hierbij te zijn. Hier kunnen we elkaar ontmoeten en het hebben over onze goede voornemens voor 2019. De receptie duurt van 19.30 tot 21:30 uur. Rond 20.15 uur wordt de jaarlijkse Waarderingsprijs uitgereikt.

Waarderingsprijs 2018

In Sassenheim, Voorhout en Warmond zijn veel actieve inwoners, die samen hun schouders zetten onder uiteenlopende initiatieven. De gemeente is blij met de activiteiten die worden ontplooid en stimuleert en ondersteunt ze graag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt één van deze initiatieven beloond met de waarderingsprijs van Teylingen.

Reacties

Cookieinstellingen