Adest Musica organiseert jeugdtaptoe

Foto: Adest Musica

De Jeugdband van Drum- en Showband Adest Musica viert dit jaar haar 50-jarige jubileum! Dit jaar vond in het kader van dit jubileum onder andere al een succesvolle jubileumbingo, een bezoek aan de Efteling, een onvergetelijk zomeravondconcert en een meer dan geslaagde deelname aan het ODSC in Assen plaats.

Zaterdagmiddag 1 september wordt door Adest Musica een jeugdtaptoe georganiseerd in Park Rusthoff in Sassenheim. Met de aanwezigheid van vijf jeugdkorpsen belooft het een fraaie muzikale middag te worden. Deelnemende korpsen aan de jeugdtaptoe zijn Jong Laurentius uit Voorschoten, Jong DVS uit Katwijk, Showband Jong-Holland Junioren uit Zwijndrecht en Jong Euroband uit Rotterdam.

Vanzelfsprekend staan ook de shows van de Jeugdband en de Drum- en Showband van Adest Musica op het programma. De taptoe vangt aan om ca. 13:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Voorafgaande aan de taptoe is er een streetparade in het winkelcentrum van Sassenheim, welke start om 12:15 uur. Rond 12:45 uur geeft het Aspirantenorkest van Adest Musica een klein concertje in Park Rusthoff. De toegang tot de streetparade en taptoe is de gehele dag gratis!

Adest Kids

Op zaterdagochtend 8 september start Adest Musica weer met een nieuwe ronde Adest Kids. In groepjes van maximaal tien kinderen krijgen zij in tien gratis lessen een eerste indruk in het muziek maken met alle mogelijke instrumentarium. Daarnaast worden de eerste beginselen van het notenschrift bijgebracht.

Na deze tien gratis lessen hebben de kinderen een goed beeld van hun muzikale mogelijkheden binnen Adest Musica en zijn zij van harte welkom als lid van de vereniging. Voor kinderen vanaf 5 jaar heeft Adest Musica een speciaal doorlopend programma; Minikids. Ook deze kinderen zijn van harte welkom!

Voor aanmelden of meer informatie over Adest Kids of Minikids neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar [email protected] of bezoek de website www.adestmusica.nl.

Cookieinstellingen