112-Fotograaf Leon Gielen overleden

Foto: pxhere

De bekende 112-fotograaf Leon Gielen is in de nacht van donderdag op vrijdag plotseling overleden. Toen hij niet kwam opdagen bij een melding, zijn politieagenten polshoogte gaan nemen en vonden hem in zijn huis.

Leon Gielen was bij incidenten in de Bollenstreek altijd aanwezig met zijn camera. Soms zelfs nog voordat de hulpdiensten arriveerden. Hij was inmiddels veel meer dan alleen fotograaf en wist dan ook de nodige hulp te verlenen als dat nodig was. Zijn manier van werken maakte hem een gerespecteerde en geliefde incidenten fotograaf bij zowel hulpdiensten als slachtoffers.

Hij was onder andere beheerder van de websites 112Bollenstreek.nl en Blik op Noordwijk en werkte ook mee in het team van Blik op Nederland. Hij deed zijn werk altijd vol overgaven en stond dan ook dag en nacht paraat met zijn pieper, voor het geval er iets gebeurde.

Leon zal ontzettend gemist worden in de Bollenstreek en namens Teylingen.Nieuws wensen we iedereen dan ook heel veel sterkte toe. In het Leidsch Dagblad is een mooi ‘In memoriam’ artikel geplaatst. Hierin staat ook meer informatie over de uitvaart, die voor iedereen toegankelijk is. Dit artikel lees je hier.

 

 

Cookieinstellingen