Aanleg nieuw fietspad langs de N444

Foto: Pxhere

Provincie Zuid-Holland werkt aan verbetering van de verkeerssituatie langs de N444 tussen Noordwijk en Voorhout. In juli wordt het fietspad tussen de Nagelbrug en de A44 verlegd.

Vanaf september wordt de weg tussen de Nagelbrug en de A44 verplaatst en verbreed. De werkzaamheden zijn naar verwachting in november 2018 gereed. De provincie is eind 2015 gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de N444. In 2017 is de turborotonde en de voetgangers- en fietsersonderdoorgang bij de Nagelbrug gerealiseerd.

Werkzaamheden

In juli en augustus wordt het fietspad tussen de Nagelbrug en de A44 verlegd. De oude kabels en leidingen worden onder het huidige fietspad weggehaald. Vanaf september wordt het weggedeelte tussen Voorhout en de A44 verbreed en ingericht volgende de richtlijnen van Duurzaam Veilig.

Hinder

Er is een tijdelijk fietspad aangelegd. Gedurende de aanleg van het nieuwe fietspad kunnen fietsers daarvan gebruik maken. Tijdens de verbreding van het weggedeelte tussen Voorhout en de A44 is de weg gedurende negen dagen volledig afgesloten. Exacte data volgen nog.

Cookieinstellingen